Zoeken
Kies uw taal

Aan- of afmelden bij de huisartsenpraktijk

Let op: de praktijk neemt momenteel helaas geen nieuwe patiënten aan. Gelieve de assistente hier dan ook niet voor te bellen.

Indien de praktijk geopend is voor nieuwe patiënten, kunt u als nieuwe patiënt in de praktijk worden ingeschreven. Bij inschrijving bestaat de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen uw medische voorgeschiedenis of andere specifieke problemen en verwachtingen besproken worden.

U kunt worden ingeschreven indien u woonachtig bent in de stad Goes, de kernen Kloetinge (incl. Kapelseweg), Kattendijke (incl. Monnikendijk), Wilhelminadorp (tot aan de Deltaweg) en ’s Heer Hendrikskinderen (tot spoorwegviaduct Nieuwe Rijksweg). Mensen die buiten dit gebied wonen kunnen niet in de praktijk worden ingeschreven.

Het is erg belangrijk dat u de praktijkassistente op de hoogte stelt als u de praktijk verlaat in het geval van verhuizing of een andere reden. Wij kunnen dan uw medische dossiergegevens verzamelen en aan u meegeven of desgewenst opsturen.

Twijfelt u of u wel naar de huisarts moet?
Hieronder vindt u allerlei informatie die u verder helpt.